Varför en blogg?

Jag får många förfrågningar om vad som händer inom hållbarhetsområdet, vilka trender jag ser och om jag har några goda exempel på företag som lyckats med sitt hållbarhetsarbete och vilka deras framgångsfaktorer är. Ofta är frågorna kopplade till hållbarhetsredovisning och den lagstiftning som är på väg, men inte alltid. Så i stället för att svara var och en så tänkte jag att jag lika gärna kan göra det i form av en blogg. 

I bloggen kommer du kunna läsa om både lagstiftning och frivilliga initiativ för hållbart företagande, trender inom hållbarhetsområdet, goda exempel och kanske några avskräckande också. Och så blir det förstås en hel del kopplat till hållbarhetsredovisning eftersom det är så aktuellt just nu. 

Kom gärna med synpunkter och kommentera det jag skriver eller ställ frågor i kommentarsfältet. 

Trevlig läsning!

/Anna Carendi

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Diya Consulting AB  •  Gjuterigatan 9  •  553 18 Jönköping  •   +46 736 238391