Välkommen till DIYA Consulting

Diya Consulting stöttar företag, organisationer och myndigheter att bli mer framgångsrika och attraktiva genom att anamma en relationsskapande ledarstil, tydlig kommunikation och ett integrerat hållbarhetsarbete.

Diya Consultings verksamhetsområden är främst hållbarhetsfrågor (CSR), kommunikation, affärs- och organisationsutveckling samt ledarskap. 

Vi erbjuder föreläsningar, workshops, utbildningar, konsultstöd, projektledning och interimslösningar.

Tags: hållbarhetsredovisning, Global Reporting Initiative, Anna Carendi, hållbarhetsrapportering, hållbarhet, strategiskt hållbarhetsarbete, hållbarhetskommunikation, affärsutveckling, csr

UTBILDNING: Kom igång med hållbarhetsarbetet

Kom igång med hållbarhetsarbetet - strategi, handlingsplan och åtgärder.

Ni förstår att det är viktigt att arbeta med hållbarhet, men ni vet inte hur ni ska komma igång. Då är det här den perfekta utbildningen för er!

Diya Consulting AB håller utbildningen för Aktuell Hållbarhet.

Bra variation mellan teori, praktiska exempel och övningar för det egna företaget!, Enkelt paketerat, Gav energi och struktur till arbetet var några av synpunkterna i utvärderingen.

Utbildningen ges nästa gång i Stockholm den 12 september.

För mer information och anmälan kolla in Aktuell Hållbarhets hemsida.

Anna Carendi in på listan!

Anna Carendi, 86:a på listan över "101 mäktiga i Hållbarhetssverige"

Anna Carendi, vd för Diya Consulting och ordförande för CSR Småland har tagit sig in på listan över Sveriges hållbarhetsmäktiga som Aktuell Hållbarhet presenterade för ett par veckor sedan.

”För att bli framgångsrik och skaffa sig ”makt” i ­hållbarhetssfären krävs i dag nya egenskaper. Främst handlar det om förmågan att skapa mötesplatser och nätverk skriver Aktuell Hållbarhet på sin hemsida och det är nog en av anledningarna att jag som initiativtagare och ordförande för CSR Småland hamnat på listan. Jag är oerhört glad och stolt över det. Men roligast är att CSR Småland, som jag var med och startade för knappt två år sedan, uppmärksammas", säger Anna Carendi.

Per Bolund, Parul Sharma och Isabella Lövin toppar listan.

Ta del av listan här.

UTBILDNING: Stratgiskt hållbarhetsarbete i praktiken

Tillsammans med Brigth Planet arrangerar Diya Consulting en utbildning i Strategiskt hållbarhetsarbete i praktikenEnergiföretagen Sverige.

Inget energiföretag kan längre blunda för hållbarhetsfrågan och sin roll i omställningen till ett hållbart samhälle.

OBS! Tillfället 23 maj är fullbokat men du kan boka dig på kurstillfälle 24 september.

För mer information se Enegiföretagen Sveriges hemisda.

 

Diya Consulting AB  •  Gjuterigatan 9  •  553 18 Jönköping  •   +46 736 238391